Seite drucken

Ohranjanje naravnih virov, varovanje narave.

S strešniki Bramac je to mogoče.

S strešniki Bramac je to mogoče.

Manjši učinek tople grede.

Varčevanje pri izpustu CO2 v ozračje je eden najbolj učinkovitih načinov za zmanjševanje globalnega segrevanja. Naši strešniki zagotovijo temu varčevanju pomemben prispevek. V primerjavi z drugimi materiali za pokrivanje streh, je potrebno pri proizvodnji betonskih strešnikov žgati samo cement (cca.20% delež v strešniku).

Manjša poraba energije

Manjša poraba energije

Nekatere strešne kritine zahtevajo energetsko intenzivne proizvodne procese.  Strešniki Bramac so prav nasprotno izdelani na način, ki učinkovito varuje naše naravne vire. Vse, kar potrebujejo strešniki po oblikovanju, je nekaj ur za sušenje pri zmerni temperaturi 60° C. Končno trdnost pa preprosto pridobijo v skladišču na prostem.

 

Proti kislemu dežju

Proti kislemu dežju

Zaradi nižje porabe energije za celoten proces proizvodnje strešnikov,  se v ozračje sprosti precej manj žveplovega dioksida in dušikovih oksidov. Vsak Bramacov strešnik tako ščiti nas, ter hkrati ščiti naša zelena pljuča.

Zmanjšano tveganje finega prahu

Zmanjšano tveganje finega prahu

Betonski strešniki pripomorejo k nižji obremenitvi okolja z finim prahom, v primerjavi z ostalimi strešnimi materiali. Nižje koncentracije finega prahu in trdnih delcev v ozračju, tem višja je kakovost življenja.

Podjetje

BMI Adriatic Škocjan, d.o.o.

Dobruška vas 45

8275 Škocjan

Slovenija

Phone: 07 384 62 00

Fax: 07 384 62 24

vaš E-mail naslov: marketing.slo(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.si

Tukaj nam lahko pošljete vaše vprašanje:

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.

Omogocajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, dolocene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za vec informacij si preberite o uporabi piškotkov.

Prosimo, potrdite, da ste seznanjeni z uporabo piškotkov.