Seite drucken

Bramac subvencija

Bramac Subvencijo povrnemo na vaš Transakcijski račun!

Pogoj za pridobitev Bramac subvencije je, da za izdelavo strehe in izolativnega sloja uporabite: 

Betonske strešnike Bramac 1/1 in izolacijo Bramac Therm za pridobitev 2 % subvencije;
Izolacijo Bramac Therm za pridobitev 1 % subvencije.

Od izvajalca strešnih del ali trgovca zahtevajte račun, za vse kupljene in vgrajene Bramac-ove izdelke, iz katerega je jasno razvidna količina vgrajenih Bramacovih izdelkov. Fotokopijo računa skupaj z izpolnjenim obrazcem, ki ga najdete na spletni strani http://www.bramac.si/navigator/zakaj-bramac/bramac-subvencija.html ter slikami objekta (kjer se jasno vidijo vgrajeni izdelki Bramac) pošljite priporočeno na naslov Bramac strešni sistemi d.o.o., Dobruška vas 45, 8275 Škocjan s pripisom BRAMAC SUBVENCIJA.

Upoštevali bomo samo račune za že vgrajene izdelke Bramac, ki bodo izdani v času od 01.01.2017 do 31.12.2017 in za katere bomo vlogo prejeli najkasneje 3 mesece po izdaji računa.

Vrednost Bramac subvencije bomo obračunali na podlagi prejetega računa. Osnova za obračun subvencije je skupna vrednost izdelkov Bramac, z vsemi na računu upoštevanimi popusti ter upoštevanim davkom na dodano vrednost. V primeru, da iz prejetega računa niso razvidne cene Bramac izdelkov, ampak samo količina, bomo pri izračunu subvencije upoštevali neto cene po našem veljavnem ceniku z upoštevanimi akcijskimi popusti v času nakupa izdelkov.

Opozorilo: Bramac si pridržuje pravico do pregleda strehe in vgrajenih proizvodov Bramac. V primeru, da so na strehi uporabljeni drugi izdelki, kot so navedeni na prejetem računu vam subvencija ne bo izplačana. V kolikor se neskladje ugotovi po izplačilu subvencije, je potrebno znesek prejete subvencije vrniti.

Podjetje

Bramac strešni sistemi d.o.o.

Dobruška vas 45

8275 Škocjan

Slovenija

Phone: 07 384 62 00

Fax: 07 384 62 24

vaš E-mail naslov: ponudba(at)bramac.si

Web: www.bramac.si

Tukaj nam lahko pošljete vaše vprašanje:

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.

Omogocajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, dolocene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za vec informacij si preberite o uporabi piškotkov.

Prosimo, potrdite, da ste seznanjeni z uporabo piškotkov.