Seite drucken

Zakaj izbrati Bramac?

"Težki" betonski strešniki vam ne prinašajo slabosti. Ravno nasprotno - vaši strehi nudijo vsestransko zaščito pred zunanjimi vplivi.

Povišana vetrna zaščita

Bramacovi strešniki so bistveno bolj odporni na vetrno obremenitev kot lažja strešna kritina, kot so naprimer pločevina ali vlaknocementne plošče. Lastniki stanovanjskih hiš ter večstanovanjskih zgradb imajo tako zagotovljeno še višjo stopnjo varnosti.

Odlična zaščita pred točo

Večja trdnost strešnikov v primerjavi z "lahkimi" strešnimi kritinami vam prinaša bistveno boljšo odpornost proti toči. Zrnca toče se enostavno odbijajo od strešnika. Dober občutek varnosti!

Odlična zvočna zaščita

Težja in masivnejša ko je strešna kritina, tem bolje absorbira zvok.  V primerjavi s pločevinastimi strehami dosega tudi do 7 decibelov boljšo zvočno izolativnosti. Zagotovljen miren spanec.

Posrbite za trdno in varno prihodnost.
Betonski strešniki Bramac Glazuron® so odlična izbira za vse, ki želite najvišjo kakovost bivanja, dolgotrajno zaščito in estetsko dovršenost svojega doma, hkrati pa ste tudi skrbni do naravnega okolja.
Izolacija za pravo ugodje doma.
Izolacija Bramac Therm

Podjetje

BMI Adriatic Škocjan, d.o.o.

Dobruška vas 45

8275 Škocjan

Slovenija

Phone: 07 384 62 00

Fax: 07 384 62 24

vaš E-mail naslov: marketing.slo(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.si

Tukaj nam lahko pošljete vaše vprašanje:

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.

Omogocajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, dolocene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za vec informacij si preberite o uporabi piškotkov.

Prosimo, potrdite, da ste seznanjeni z uporabo piškotkov.