Seite drucken

Kdo vam lahko ponudi več?

Nova streha daje hiši novo vrednost

30 let garancije

Zamenjava strešne kritine naj bi lastniku dolgoročno prihranila stroške zaradi nenehnih in dragih popravil. Zato je pri izbiri materiala za pokrivanje strehe najpomembnejša kakovost. Bramac daje 30-letno pisano jamstvo za trajnost in odpornost proti zmrzali za vse svoje strešnike, ki se hitro polagajo in so zelo gospodarni. S strešniki Bramac je mogoče brez težav obnoviti streho. Spremneljiva višina prekrivanja pri profiliranih strešnikih pogosto dopušča prekrivanje brez zamenjave obstoječih letev, če so le-te in ostrešje nepoškodovano.

Individualno oblikovanje vaše strehe

Raznolikost oblik in barv strešnikov

Poleg trajnosti in ugodnega razmerja med ceno in kakovstjo, so odločilni pri izbiri materiala za pokrivanje strehe tudi videz, barva in oblika, kajti streha mora ustrezati slogu hiše in se hkrati skladno vključiti v okolico. Pri tem so pomembne še krajevne podnebne razmere.

Raznolikost oblik in barv strešnikov Bramac dopušča prilagajanje nove strehe slogu, v katerem je zgrajena hiša, in okolici.

Celotna streha je tako dobra, kot njen najslabši del

Bramacov tehnično domišljen in preizkušen sistem.

Malenkosti pogosto povzročajo težave. Celotna streha je zanesljiva v tej meri, kolikor so zanesljive najmanjše podrobnosti na strehi. Prehodi skozi streho, ali dimniške obrobe so občutljivi deli pri katerih sta potrebni posebna pozornost in skrb. Tudi tu sta odločilni kakovst in zanesljivost.

Bramac vam ponuja tehnično domišljen in preizkušen sistem dodatnih elementov za brezhibno rešitev vsakega detajla na strehi. Za vsak model strešnika, bodisi profiliranega ali ravnega je na voljo barvno in dimenzijsko prilagojen sistem dodatnih elementov za izvedbo varne in funkcionalne strehe.

BRAMAC vaš partner pri obnovi strehe

BRAMAC vaš partner pri obnovi strehe

Bramac je zanesljiv partner pri obnovi strehe, saj vas s svojimi storitvami spremlja v vseh fazah obnove vaše strehe. S svojim paketom brezplačnih storitev omogoča hitro, enostavno in kakovostno zamenjavo stare kritine.

Izkoristite številne ugodnosti:
• obisk strokovnjaka na vašem domu
• izračun potrebnih količin
• posredovanje seznama pooblaščenih krovcev

Potrebujete informacije o Bramacovih izdelkih in storitvah?

Naša tehnično svetovalna služba je za vas dosegljiva:
od ponedeljka do petka od 08.00 do 16.00 ure

Tehnično svetovanje
telefon: +386 (0) 7 384 62 44
faks: +386 (0) 7 384 62 24
e-mail: tehnično svetovanje

Prodajna pisarna
telefon: +386 (0) 7 384 62 202
faks: +386 (0) 7 384 62 24
e-mail: prodajna pisarna

brezplačna telefonska številka: 080 20 30

Podjetje

BMI Adriatic Škocjan, d.o.o.

Dobruška vas 45

8275 Škocjan

Slovenija

Phone: 07 384 62 00

Fax: 07 384 62 24

vaš E-mail naslov: marketing.slo(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.si

Tukaj nam lahko pošljete vaše vprašanje:

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.

Omogocajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, dolocene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za vec informacij si preberite o uporabi piškotkov.

Prosimo, potrdite, da ste seznanjeni z uporabo piškotkov.