Seite drucken

Izračun strehe

Preden se dokončno odločite, bi seveda radi vedeli, kaj vse potrebujete za vašo novo streho z dolgo življenjsko dobo in koliko vas bo le-ta stala.

Pri tem vam bo v pomoč Bramacova brezplačna storitev DACO, program, ki vam bo "izdelal" streho. Pošljite nam načrt vašega ostrešja, ki naj vsebuje: Pri novogradnji: tloris strehe, tloris ostrešja, prerez in naklon strešine, pri obnovi: dolžina slemena, dolžina špirovca, naklon, posebnosti na strehi npr. šop z dimenzijami (širina, višina), fičara (dolžina, višina), po pošti, faksu ali na e-mail: tehnična služba. V najkrajšem času boste prejeli pisno ponudbo s specifikacijo potrebnih količin strešnikov in dodatnih elementov za vašo streho.

Doma lahko v miru ponudbo pretehtate in se odločite.

Pošljite nam vaše povpraševanje. Poslali vam bomo brezplačno in neobvezujočo ponudbo.
priimek *
ime
ulica
Telefonska številka
pošta kraj
E-pošta *
zadeva
sporočilo
pošlji kopijo sporočila na moj e-naslov
Prosimo vnesite besedilo, kakor je prikazano na sliki. S tem preprečimo pošiljanje spam sporočil. * CAPTCHA image for SPAM prevention
     

Podjetje

BMI Adriatic Škocjan, d.o.o.

Dobruška vas 45

8275 Škocjan

Slovenija

Phone: 07 384 62 00

Fax: 07 384 62 24

vaš E-mail naslov: marketing.slo(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.si

Tukaj nam lahko pošljete vaše vprašanje:

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.

Omogocajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, dolocene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za vec informacij si preberite o uporabi piškotkov.

Prosimo, potrdite, da ste seznanjeni z uporabo piškotkov.