Seite drucken

30 letna garancija

Kakovost za mnogo let in desetletij - s pisnim jamstvom. Bramac pri kakovosti svojih proizvodov že od nekdaj skrbi za najvišjo raven. Z jamstvom Bramac svojim kupcem nudi tudi varnost pri nakupu strešnikov, saj številne kontrole, od skrbne izbire surovin do končne kontrole izdelkov, zagotavljajo konstantno kakovost naših proizvodov. Stalen tehnični razvoj in stremenje po izboljšavah so porok za najvišjo kakovost materiala, za katero objektivno jamčimo 30 let. V tem času brezplačno nadomestimo kupcu ustrezno število betonskih strešnikov Bramac, kot nadomestilo za vse betonske strešnike Bramac, ki dokazljivo ne ustrezajo zahtevam navedenih v standardih EN 490 in EN 491. Hkrati za isti čas jamčimo za poškodbe ob zmrzali.

Bramac spletno naročanje.
Takoj po registraciji lahko čisto preprosto naročate izdelke Bramac preko spletne aplikacije.
Želite videti kako bi izgledala vaša streha z novo kritino Bramac
Naložite sliko vaše hiše, izberite model strešnika ter barvo in že v nekaj dneh boste dobili virtualni izris vaše nove strehe Bramac.

Podjetje

BMI Adriatic Škocjan, d.o.o.

Dobruška vas 45

8275 Škocjan

Slovenija

Phone: 07 384 62 00

Fax: 07 384 62 24

vaš E-mail naslov: marketing.slo(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.si

Tukaj nam lahko pošljete vaše vprašanje:

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.

Omogocajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, dolocene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za vec informacij si preberite o uporabi piškotkov.

Prosimo, potrdite, da ste seznanjeni z uporabo piškotkov.