Seite drucken

15-letna sistemska garancija

Popolna varnost v paketu

Gradite ali obnavljate streho? Večina investitorjev graditeljev se pri novogradnji ali obnovi strehe sreča z goro vprašanj. Vprašanja o izbiri krovskega mojstra, strešne kritine, strešnih oken, strešne izolacije, žlebov itd. Ob iskanju rešitev za našteta področja na strehi velikokrat pozabimo na področje sekundarne zaščite strehe in odločitev o izbiri njene kakovosti prepustimo drugim.

Sekundarna zaščita

Izbira kakovostne sekundarne zaščite je zelo pomembna, saj streho začasno dodatno zaščiti pred poškodbami zaradi vode v primerih, ko uspe voda prodreti prek strešnikov ali med njimi v strešno konstrukcijo. Sekundarni zaščitni sloj strehe je v večini primerov sestavljen iz strešne folije, rešitev za zaščito slemena in grebena ter elementov za varno prezračevanje strehe. Sekundarno zaščito strehe lahko primerjamo z osebno varnostno zaščitno opremo, ki nas zaradi previdnosti mogoče nikoli ne bo zaščitila pred padcem. Vendar pa je v primeru nesreče njena kakovost in ustrezna izbira še kako pomembna.

Strešni prehodi

Dodatna področja, ki jih je na strehi treba zaščititi, so prehodi skozi streho. Prehodov, kot so razni oddušniki iz kuhinj in kopalnic, antenski drogovi, dimniki, frčade itd., ne moremo zaščiti z osnovno kritino, zato je tudi na tem področju izbira kakovostnih strešnih dodatkov izredno pomembna za varnost v celotnem življenjskem obdobju strehe.

Kakovost

Vsi elementi so narejeni iz visokokakovostnih materialov. Kakovost elementov testiramo v vetrnem kanalu, v katerem lahko simuliramo ekstremne vremenske situacije in obnašanje elementov v takih razmerah. S kakovostjo dosegamo boljšo zaščito strehe.

15 let sistemske garancije

Za investitorje, ki si želijo izjemno varne in odporne strehe, smo pripravili paket univerzalnih strešnih dodatkov SG15. Paket vsebuje visokokakovostne rešitve za zaščito strehe, ki skupaj s strešniki Bramac ali keramičnimi strešniki Braas tvorijo vrhunsko zaščito za vaš dom. Tako izdelana streha nudi visoko varnost pred vdorom dežja in snega, pred izgubo toplotne energije ter je hkrati izjemno odporna na vplive vetra. Sistemska garancija Bramac vam zagotavlja 15 let dodatne varnosti.

Za pregled paketa kliknite na ikono paketa spodaj.

Registracijski obrazec

za izdajo 15 letne sistemske garancije na funkcionalnost strešnega sistema Bramac.
Kontaktni podatki:
Ime in priimek:*
Ulica:*
Poštna številka:*
Pošta:*
Elektronski naslov:*
Tel. št:*
 
Številka parcele, kjer se nahaja objekt (izpolnite v primeru, če objekta še nima naslova):
Številka parcele:   Katastrska občina:
 
Številka dobavnice ali računa Bramac:*
Datum pokrivanja strehe:*
Izvajalec pokrivanja:*
 
15 letna sistemska garancija se izdaja samo za objekte na ozemlju Republike Slovenije. Sistemska garancija je veljavna in se izdaja le v primeru:
  • Da so na strehi uporabljeni izključno Bramacovi betonski strešniki ali keramični strešniki Braas in vgrajeni po tehničnih navodilih proizvajalca v času polaganja.
  • Da so za posamezne strešne elemente na strehi (sleme/greben, snežna zaščita, sekundarna streha…) uporabljeni izključno, za sistemsko garancijo odobreni univerzalni originalni strešni dodatki Bramac ter vgrajeni po tehničnih navodilih proizvajalca v času polaganja. Odobrene strešne dodatke Bramac najdete v paketu strešnih dodatkov SG15 - 15- letna sistemska garancija.
Sistemska garancija 15 let začne veljati od dneva nakupa izdelkov Bramac naprej, čas nakupa dokazujete z računom.
Vzorec sistemske garancije lahko najdete pod obrazcem.
 
* s potrditvijo se strinjam, da smo na streho vgradili strešnike Bramac ali Braas in uporabili samo potrjene strešne dodatke v paketu SG15 – 15-letna sistemska garancija Bramac.
Uporabo strešnih dodatkov iz paketa SG15 dokazujemo s kopijo računa. Kopijo računa prosimo posredujte preko spodnjega obrazca za oddajo datotek.
Naloži kopijo računa:*
* s potrditvijo se strinjam, da sem se seznanil s pogoji za veljavnost Bramac sistemske garancije.
*s potrditvijo se strinjam, da podjetje Bramac strešni sistemi d.o.o. uporablja prejete osebne podatke v interne namene.
 
Prosimo vnesite besedilo, kakor je prikazano na sliki. S tem preprečimo pošiljanje spam sporočil. *
CAPTCHA image for SPAM prevention
 
   
Bramac spletno naročanje.
Takoj po registraciji lahko čisto preprosto naročate izdelke Bramac preko spletne aplikacije.
Želite videti kako bi izgledala vaša streha z novo kritino Bramac
Naložite sliko vaše hiše, izberite model strešnika ter barvo in že v nekaj dneh boste dobili virtualni izris vaše nove strehe Bramac.

Podjetje

BMI Adriatic Škocjan, d.o.o.

Dobruška vas 45

8275 Škocjan

Slovenija

Phone: 07 384 62 00

Fax: 07 384 62 24

vaš E-mail naslov: marketing.slo(at)bmigroup.com

Web: www.bramac.si

Tukaj nam lahko pošljete vaše vprašanje:

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.

Omogocajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, dolocene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za vec informacij si preberite o uporabi piškotkov.

Prosimo, potrdite, da ste seznanjeni z uporabo piškotkov.